marqlab: refurbishment in eixample de barcelona

We had the oportunity to make a proposal for a flat refurbishment. It was old, with lots of corridors and without light. Our proposal was to delete the corridors. Each pice will be a used room and also a path for the habitants. This way we can bring also light in the darkest zones. With one idea we can solve diferents problems. This is the main room, where we wanted to recover the idea of the winter garden. refurbishment eixample barcelona roser quer refurbishment eixample barcelona roser quer

refurbishment eixample barcelona roser quer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s